• 1402/07/23 - 08:10
  • - تعداد بازدیدکننده: 377
اطلاعیه

آزمون زبان انگلیسی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲

آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی در روز چهارشنبه 26 مهر 1402 برگزار می شود. شرکت در این آزمون برای کلیه دانشجویان ورودی مهر 1402 الزامی می باشد.

آزمون تعیین سطح دانشجویان ورودی بهمن 1402 در تاریخی که متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد، برگزار می گردد.

منبع آزمون شامل کتاب زبان پیش دانشگاهی (یا زبان کلاس دوازدهم) و کتاب زبان پیش دانشگاهی انتشارات علوم پزشکی شیراز و سوالات در دو حیطه vocabulary و reading می باشد.

آزمون در دو نوبت جداگانه به شرح زیر برگزار می شود:

نوبت اول ساعت 10:30 رشته های علوم آزمایشگاهی، فوریت های پزشکی و گروه دو پزشکی

نوبت دوم ساعت 13 رشته های پرستاری، بهداشت عمومی و گروه یک پزشکی

دانشجویان می بایست 30 دقیقه قبل از آغاز آزمون ضمن همراه داشتن کارت شناسایی معتبر در مرکز آزمون دانشگاه حضور یابند.

افراد غایب در این آزمون، امکان اخذ دروس زبان انگلیسی در نیمسال اول 1402 را نخواهند داشت.

• گروه خبری :
مدیر سایت